Programm
/ Kursdetails

British Cuisine - Cookery Course


Kurs-Nr. P400070
Beginn Mi., 27.11.2019, 18:30 Uhr - 21:45 Uhr
Dauer 1 Termin, insg. 4 Ust.
Teilnehmerzahl 8 bis max. 16
Kursentgelt 32,00 €
Mitzubringen / Materialien Bitte bringen Sie Schüsseln mit, damit Sie ggf. Reste mitnehmen können!
Kursleitung John Edward Mills
Kursort
Leonardo-da-Vinci-Gesamtschule, Schulküche
Klosterweg 40, 47877 Willich
Times have gone when people were right saying: "British cooking - no thank you!"
Yes, they now do have a wide range of varied cuisine in Britain today. In London especially, one can not only experiment with the best of British cooking but the best of the world's as there are many distinct ethnic cuisines to sample.
Today there is more emphasis on fine, fresh ingredients; vegetable and salad oils have replaced the use of butter.
British Xmas Dinner
Christmas is coming early this year! Join us for some early festive fun as we prepare 5 or 6 traditional English Christmas Dinner Recipes.
Don't forget to bring a box for leftovers!

Kurstermine


Datum
Mi., 27.11.2019
Uhrzeit
18:30 - 21:45 Uhr
Ort
Klosterweg 40, Willich-Schiefbahn, Leonardo-da-Vinci-Gesamtschule, Schulküche


Kreisvolkshochschule Viersen

Willy-Brandt-Ring 40 | 41747 Viersen
0 21 62 / 93 48 0
0 21 62 / 93 48 99
vhs@kreis-viersen.de




Öffnungszeiten

montags bis freitags von 09:00 bis 16:00 Uhr
und nach Vereinbarung